• ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۸
  • کد خبر: 87594
قیمت طلا

تحلیلگر ارشد فلزات گرانبها در بانک استاندارد چارترد اظهار کرد: تعداد بانک‌های مرکزی که به دنبال افزایش طلا در پنج سال آینده هستند، افزایش می‌یابد.

به گزارش کالاخبر ،قیمت طلا در روز جمعه با افزایش ارزش دلار و بازدهی بالاتر کاهش یافت، اما پس از آن که داده‌های ضعیف‌تر مشاغل، شرط‌بندی فدرال رزرو را برای حفظ نرخ‌های بهره در هفته آینده تقویت کرد، برای بهترین هفته از اوایل ماه می تعیین شد.

بهای هر اونس طلا به ۱۹۸۱ دلار و ۱۰ سنت رسید، اما به دنبال صعود هفتگی ۰.۷ درصدی بود که با جهش ۱.۵ درصدی روز پنجشنبه پس از افزایش ادعاهای بیکاری هفتگی در ایالات‌متحده انجام شد. قیمت طلای آمریکا نیز به ۱۹۸۲ دلار و ۱۰ سنت رسید.

تای وونگ، تاجر مستقل فلزات مستقر در نیویورک گفت: طلا در محدوده ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ دلار در نوسان است و احتمالاً تا ارائه آمارهای تورم و نتایج فدرال رزرو در هفته آینده همین‌طور باقی خواهد ماند و افزود که شمش به ضعف داده‌های اقتصادی حساس‌تر است.

شاخص دلار از پایین‌ترین سطح دو هفته‌ای خود جهش کرد و طلا را برای خریداران خارجی گران کرد، در حالی که بازدهی بالاتر خزانه‌داری ۱۰ ساله باعث شد شمش با بازده صفر جذابیت کمتری داشته باشد. معامله‌گران خود را برای گزارش تورم ایالات‌متحده برای ماه می آماده می‌کنند که قرار است در روز سه شنبه، یک روز قبل از اعلام تصمیم فدرال رزرو توسط فدرال رزرو انجام شود.

چین برای هفتمین ماه متوالی ذخایر طلای خود را به ۶۷.۲۷ میلیون اونس تروا تا پایان ماه می افزایش داد. سوکی کوپر، تحلیلگر ارشد فلزات گرانبها در بانک استاندارد چارترد اظهار کرد: «تعداد بانک‌های مرکزی که به دنبال افزایش طلا در پنج سال آینده هستند، افزایش می‌یابد».

بر اساس گزارش رویترز، پالادیوم که در خودروها استفاده می‌شود، به پایین‌ترین حد خود از ماه می ۲۰۱۹ سقوط کرد و در ۱۳۲۴ دلار در نوسان بود. وونگ گفت: «پالادیوم پس از داده‌های ضعیف ایالات‌متحده و چین به پایین‌ترین حد در چهار سال گذشته سقوط کرده و به نظر می‌رسد به سمت محدوده جدید و پایین‌تری پیش می‌رود.»

نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۴.۲۶ دلار در هر اونس رسید و بهترین هفته خود از اوایل آوریل را تجربه کرد، در حالی که پلاتین ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۰۰۹.۳ دلار رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

آخرین اخبار

پربازدیدترین‌ها

بازار جهانی

آموزش

کلیدواژه ها